1 מכינים את עוגת הדבש: מחממים תנור ל-170 מעלות.
2 מערבבים את כל חומרי העוגה, שופכים ל-2 תבניות תנור מרופדות בניר אפייה, אופים כ-20 דקות ומקררים היטב. יוצרים שלושה עיגולים בקוטר 20 ס"מ.
3 מכינים פלורנטין אגוזי מלך: מעבדים חמאה ואבקת סוכר במיקסר עם וו גיטרה. מקפלים פנימה קמח ואגוזי מלך שבורים. משטחים על משטח סיליקון או נייר אפייה ואופים כ-15 דקות. מיד לאחר האפייה קורצים 2 עיגולים בקוטר 20 ס"מ.
4 מכינים קרם מסקרפונה וניל: מרככים מעט את המסקרפונה עם כף בקערה. מוסיפים את כל שאר המרכיבים ומקציפים לקרם יציב שניתן לזלף עימו.
5 מכינים קרם שמנת חמוצה: מערבבים את השמנת והסוכר לקרם אחיד.
6 מכינים מוס שוקולד חלב: מערבבים את הג'לטין והמים ומשהים בצד ל-10 דקות.
7 מביאים לרתיחה את הכמות הקטנה של השמנת המתוקה וממיסים בה את הג'לטין. שופכין מעל השוקולד ומערבבים לתערובת אחידה.
8 מקציפים את הכמות הגדולה של השמנת המתוקה לקצפת במרקם יוגורט ומקפלים למסה של המוס.
9 מכינים גלסאז': מערבבים את המים והג'לטין ומשרים בצד ל-10 דקות.
10 . בסיר קטן מביאים לרתיחה מים, גלוקוז וסוכר.
11 במד ליטר מניחים שוקולד, חלב מרוכז, מסת ג'לטין ושופכים מעל את המסה הרותחת מהסיר.
12 מצננים ל-40 מעלות ומצפים את העוגה.
13 יוצרים את קישוטי הזהב: מערבבים את אבקת הזהב עם האלכוהול ויוצרים באמצעות מיקדים או צנתרים דוגמאות עגולות על העוגה.
14 מרכיבים את העוגה: ברינג בקוטר 20 ס"מ מכינים את האינסרט המכיל את כל שכבות העוגה שהכנו (שכבות של עוגת הדבש והפלורנטין). שמים שכבת עוגה, זילוף היקפי של קרם מסקרפונה. בתוך העיגול מורחים קרם שמנת חמוצה. מניחים מעל דיסקית קראנץ ומזלפים על כל השטח את המסקרפונה. חוזרים על הפעולה פעמיים. בשכבה האחרונה מניחים פרוסת עוגה ומקפיאים היטב.
15 מעבירים את העוגה לרינג בקוטר 24 ס"מ, שופכים סביבו מוס שוקולד ומקפיאים היטב. לאחר ההקפאה מחלצים מהרינג ומצפים בגלסאז'. מקשטים עם קישוטי הזהב.
המתכונים מובאים כפי שנשלחו על ידי המתמודדים.