1 מכינים את הבצק: מחממים תנור ל-170 מעלות.
2 בקערת מיקסר עם וו לישה שמים קמח, אבקת אפיה, מלח, סוכר וסודה לשתיה ומערבבים במהירות בינונית.
3 מוסיפים בהדרגה חמאה, ביצה, ריוויון, פיסטוקים ושקדים, אחד אחרי השני, ובכל פעם מערבבים עד שהתערובת אחידה.
4 מעבירים את הבצק לתבנית עגולה משומנת ואופים כ-30 דקות. מוציאים מהתנור ומקררים לגמרי.
5 כשהבצק קר לגמרי, פורסים אותו לרוחבו ל-5 פרוסות עגולות ודקות יחסית.
6 מכינים את הפלפל הקלוי: פורסים את הפלפלי לפרוסות וקולים אותם על הגריל או במחבת עם מעט שמן. כשהפלפלים קלויים מקלפים מהם את הקליפה.
7 מרכיבים את העוגה: מניחים על הצלחת ההגשה פרוסת בצק, מורחים גבינת שמנת, מסדרים פרוסות סלמון, ופרוסות של בצל סגול. שמים עוד פרוסה של הבצק, מורחים עליה גבינת שמנת ומסדרים מעל פלפלים קלויים. ממשיכים עם שאר השכבות ובכל שכבה מוסיפים לגבינת השמנת תוספת אחרת: צלפים ומלפפונים עם חסה.
8 מניחים את שכבת הבצק האחרונה ומצפים את העוגה כולה עם גבינת השמנת עד לכיסוי מלא. מקשטים עם עגבניות שרי, צנונית ועלי בזיליקום.
9 מעטרים את היקף העוגה בעירית.