1 לסופגניות: בקערת מערבל חשמלי עם וו הלישה מערבבים את כל החומרים פרט למלח, ולשים 2 דקות לבצק אחיד. מוסיפים מלח ולשים 6-8 דקות נוספות לבצק חלק ואלסטי. מעבירים לקערה, מכסים בניילון נצמד או במגבת לחה, ומתפיחים במשך שעה. מוציאים אוויר מהבצק, מכסים שוב ומתפיחים 40 דקות נוספות.
2 קורצים חתיכות בצק, טובלים במעט קמח מנופה ומגלגלים לכדורים יפים. מניחים את כדורי הבצק על ריבועים גזורים מנייר אפייה, ומשטחים בכף היד לעלה בצק שטוח כמו פיתה. מכסים בניילון נצמד או במגבת לחה, ומתפיחים במשך חצי שעה או עד להכפלת הנפח.
3 מחממים שמן טיגון בסיר רחב, ומטגנים את הסופגניות יחד עם נייר האפייה 1-2 דקות מכל צד להשחמה יפה. מצננים.
4 לפטיסייר ורדים: בסיר קטן מביאים לרתיחה חלב ומחית וניל. במקביל טורפים בקערה חלמונים, סוכר וקורנפלור. יוצקים מחצית מהחלב החם לחלמונים תוך טריפה רצופה להשוואת טמפרטורות. משיבים את התערובת כולה לסיר, ומוסיפים לבשל עד שהתערובת מסמיכה מאוד לקבלת פטיסייר. מסיריים מהכיריים ומערבבים מי ורדים. מכסים את פני הקרם בניילון נצמד ומעבירים לקירור 2-3 שעות, עד שהקרם קר ויציב.מקציפים במערבל חשמלי שמנת מתוקה לקצפת יציבה. טורפים את קרם הפטיסייר לריכוך, ומקפלים את השמנת המוקצפת פנימה. מעבירים לשקית זילוף עם צנטר למילוי סופגניות , וממלאים את הסופגניות.
5 גלסאז' ורוד: מערבבים בקערית ג'לטין ומים, ומניחים לשבת לספוח נוזלים ל-5-10 דקות. בסיר קטן מביאים לרתיחה מים, סוכר וגלוקוזה. מסירים מהאש, מוסיפים שוקולד לבן קצוץ וטורפים היטב עד שהשוקולד נמס. מוסיפים חלב ומערבבים. ממיסים ג'לטין ומערבבים פנימה. מערבבים צבע מאכל לקבלת הגוון הרצוי. מצננים ל-30-35 מעלות, וטובלים את ראשן של הסופגניות בציפוי. מעטרים בעלי שושנים ובפטל טרי.
מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים.