1 מכינים את הבצק: בקערת המיקסר מערבבים את הקמח, הסוכר והשמרים. מוסיפים את גרידת הלימון, הוניל, הביצים והחלב ולשים במיקסר כ-5 דקות. מוסיפים את החמאה קובייה אחר קובייה עד שכל החמאה נטמעת. לשים כ-5 דקות נוספות. מוסיפים את המלח ולשים 3 דקות נוספות.
2 מעבירים את הבצק למשך שעתיים לפחות למקרר
3 מכינים את מלית השוקולד: במיקסר עם וו גיטרה מערבלים חמאה עם סוכר וקקאו לקבלת קרם אחיד. מוסיפים מחית פרלינה ומערבלים לקרם אחיד.
4 מוציאים את הבצק מהמקרר ומרדדים אותו לעלה בצק דק. מורחים על הבצק את מלית השוקולד ומעליה את ממרח החלבה. מפזרים מעל את השוקולד המריר. מגלגלים את עלה הבצק לרולדה מהודקת. חותכים את הרולדה לשניים לכל אורכה ומשלבים את שני החצאים לצורת צמה. מניחים בתבנית עגולה ומניחים לתפיחה של כשעה.
5 מחממים תנור ל-180 מעלות. כשהעוגה תפחה מברישים אותה בביצה. אפשר גם לפזר קראמבל מעל. מכניסים לתנור ל-35-40 דקות, עד שהעוגה שחומה.
המתכונים מובאים כפי שנשלחו על ידי המתמודדים.