1 מכינים את הבצק: במיקסר עם וו לישה לשים את כל החומרים עד שהבצק רך ולא דביק.
2 מוציאים מהקערה את הבצק ויוצרים ממנו כדורים קטנים בגודל כדורי טניס בערך. מועכים אותם מעט לצורת דיסקית. ממלאים קערה בשמן ומניחים בו את דסקיות הבצק לחצי שעה.
3 בינתיים מכינים את המלית: מערבבים את הגבינות עם הביצה והמלח לתערובת אחידה.
4 מחממים תנור ל-200 מעלות.
5 מרדדים כל כדור בצק לעלה בצק דק מאוד, כמעט שקוף. מניחים בתבנית גדולה חצי מכמות העלים אחד על השני. מורחים מעל את המלית. מניחים מעל המלית את שאר העלים.
6 אופים עד שהבורקסים מזהיבים, כ-20-30 דקות. פורסים לריבועים.
7 מכינים את הסחוג: מניחים את כל הירקות במעבד מזון וטוחנים לקרם.
המתכונים מובאים כפי שנשלחו על ידי המתמודדים.