1 ממיסים את המרגרינה במיקרוגל או בסיר קטן.
2 שמים את המרגרינה המומסת בקערה ומוסיפים קמח, אבקת אפייה, סוכר, סוכר וניל ומלח. מערבבים היטב.
3 מוסיפים את המים בהדרגה עד לקבלת בצק יציב. משאירים בצד למנוחה של כ-20 דקות.
4 מכינים את הסירופ: בסיר קטן שמים את הסוכר והמים ומבשלים על להבה בינונית עד שהסוכר נמס. מוסיפים את הלימון ומבשלים כ-15 דקות.
5 מביאים את השמן לרתיחה בסיר גדול. בינתיים, מרדדים את הבצק ויוצרים איזה צורות שאוהבים לעוגיות. מטגנים אותן בשמן הרותח עד שהן שחומות ומיד מעבירים לטבילה בסירופ. מגישים.