1 מוציאים את הדגים מהמקרר כ-20 דקות לפני ההכנה.
2 מחממים סיר רחב על להבה בינונית, מוסיפים שמן קנולה, שום, פפריקה מתוקה וחריפה, כמון וקימל, מערבבים ומטגנים כדקה תוך כדי בחישה.
3 מוסיפים רסק עגבניות ומטגנים כדקה תוך כדי בחישה, עד לקבלת תערובת אחידה (נזהרים לא לשרוף). מוסיפים מים ומלח, מערבבים ומביאים לרתיחה. טועמים ומתקנים תיבול.
4 מוסיפים את נתחי הדג ומביאים שוב לרתיחה. מנמיכים את הלהבה ומבשלים 5 דקות ללא כיסוי. הופכים את הדגים ומבשלים עוד כ-5 דקות, עד שמוכנים.
5 יוצקים מיץ לימון ומערבבים. מפזרים כוסברה קצוצה ומגישים.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!