אוכל
אוכל
אוכל

בראנץ' מרוקאי

בשבת כיף לקום מאוחר. הבעיה היא שארוחת בוקר רגילה כבר לא ממש מספיקה, וארוחת צהריים עדיין כבדה מדי. בשביל זה המציאו את השקשוקה עם המרגז - מאכל הבוהריים האידיאלי. תוסיפו לה סלט טרי ורענן ולחם מרוקאי לטבול בו את הביצה - והשבת שלכם מושלמתmako |

מנות עיקריות  
שקשוקה עם מרגז

ארחות בוקר מסורתית עם טוויסט קטן וחריף

ישראל אהרוני| אהרוני מבשל לחברים
תוספות  
לחם מרוקאי ממולא

מתכון עתיק וקל שיפתיע וישביע משפחה שלמה

גיל חובב| גיל חובב מגיש:המנה של המדינה
סלט רענן של חיטה אגוזים ותפוזים

שילוב טעמים מעודן ומענג

רות אוליבר| mako
מנות אחרונות  
ספינג' תפוחים

החמצמצות של התפוח מוסיפה המון רעננות

ארז קומרובסקי| צו בישול
Rating: 76 out of 100 based on 21 reviews. % אהבו, מה דעתך?
מסכים
לא מסכים
תגובות

הוסף תגובה

 
שם
נושא
תוכן
 
ביטול  |  
מקרא: = תגובה ללא תוכן   = תגובה עם תוכן