תבשיל עוף וגזר על מצע קוסקוסרות אוליבר מכינה לכם תבשיל עשיר של שוקי עוף עם גזר, תחתיות ארטישוק, אפונה והמון תבלינים, עם קוסקוס מהיר ומתובל בשום. ארוחה מעולה בשעה אחת![]()
צילום: אפיק גבאי, mako אוכל
|
המצרכים (4 מנות):
לקוסקוס:
אופן ההכנה:1 מחממים שמן בסיר בינוני ומטגנים את הבצל כ-5 דקות. מוסיפים גזר ותחתיות ארטישוק מטגנים עוד 4 דקות, אחר כך מוסיפים שום ואפונה ומסדרים את חלקי העוף גם הם בסיר. 2 מערבבים בקערה כורכום, קארי, זרעי כמון, רסק עגבניות , חרדל דיז'ון ואת ציר העוף, ומעבירים לסיר. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש, מכסים מבשלים על להבה נמוכה כשעה. 3 מכינים קוסקוס: מערבבים את כל החומרים בקערה, מכסים בצלחת ומבשלים במיקרו (בעוצמה מלאה) 5 דקות. פותחים את הגרגירים עם מזלג ומכסים שוב עד ההגשה. 4 ההגשה: עורמים ערמת קוסקוס בצלחת עמוקה ומעל את העוף עם הירקות והרוטב החם. >> בשבוע שעבר הכנו סלט אורז מלא בכל טוב>> מכינים בבית: נאגטס עוף![]() | ![]() |