1 מפשירים את בצק העלים במקרר (רצוי למשך הלילה).
2 מחממים תנור לחום של 175 מעלות.
3 מערבבים ביחד את 3 סוגי הגבינה. מוסיפים את הביצה והתבלינים ומערבבים היטב. מתקבלת תערובת יבשה יחסית וזה בסדר.
4 מחלקים את הבצק ל-2 ומרדדים כל חלק למלבן דק. בעזרת סכין חדה או גלגלת לפיצה חותכים את הבצק ל-3 רצועות בעובי של כ-10 ס"מ כל אחת. חותכים כל רצועה לריבועים בגודל של 10X10 ס"מ. כל ריבוע חותכים באלכסון ליצירת 2 משולשים ישרי זווית.
5 מניחים בבסיס כל משולש כפית גדושה של המלית. סוגרים על גבי המלית את שתי הזוויות הסמוכות ומגלגלים את הבצק.
6 מניחים במרווחים בתבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה. מברישים קלות בביצה הטרופה ומפזרים מעל מעט פרמזן מגורר.
7 אופים כ-25-30 דקות, עד שהמאפים הקטנים תפוחים וזהובים. מוציאים, מצננים מעט ומגישים.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!