1 במיקסר עם וו גיטרה מערבבים יחד את החמאה והסוכר כ 2 דקות במהירות בינונית. מוסיפים את המלח וממשיכים להקציף לקבלת מחית חלקה. מוסיפים את החלמונים וממשיכים לערבב במהירות נמוכה. מוסיפים את המים ואבקת החלב, ומערבבים.
2 מוסיפים את הקמח ומקפלים ידנית עם לקקן. יוצקים לתבנית מרופדת בנייר אפייה ומיישרים לשכבה דקה. מצננים כ-10 דקות במקרר ובינתיים מחממים תנור ל-150 מעלות.
3 אופים את שכבת הביסקוויט כ-15-20 דקות.. מוציאים מהתנור וחותכים לצורה הרצויה לחטיפים. מחזירים לתנור לכמה דקות ליבוש.
4 מכינים את הקרמל: בסיר קטן מניחים יחד את כל הגלוקוזה, השמנת המתוקה, החלב, הטימין והסוכר ומביאים לרתיחה. מחממים עד ל-115 מעלות ומורידים מיד מהאש. יוצקים מיד לתבנית קטנה ומכסים בביסקוויט כשהקרמל עוד חם. מעבירים לקירור עד שהקרמל מתייצב.
5 חותכים את החטיפים לפי גודל הביסקוויטים שהכנו.
6 מכינים את ציפוי השוקולד: ממיסים את השוקולד החלב וטובלים בו את החטיפים. מניחים בצד על רשת, מפזרים פיסטוקים קצוצים וכשהשוקולד מפסיק לטפטף מעבירים לקירור.
המתכונים מובאים כפי שנשלחו על ידי המתמודדים.