מצרכים:

3 פרוסות דג סלמון טרי
2 קופסאות סלט מטבוחה חריפה או 1 מטבוחה חריפה ו-1 מטבוחה רגילה

אופן הכנה:

- בסיר רחב ונמוך מניחים את 2 סלטי המטבוחה ומביאים לרתיחה עדינה. זה לוקח בערך 3 דקות.
- מוסיפים את פרוסות הדג ובעזרת כף מכסים אותם קצת עם המטבוחה שבסיר.
- סוגרים את המכסה ומבשלים במשך 12-15 דקות או עד שהדג מוכן (אפשר לבדוק באמצעות מזלג)
- מומלץ להפוך את הדג פעם אחת באמצע הבישול ולשים על חלקו העליון הרוטב.
- מגישים עם עלי כוסברה מעל ולה טרייה ליד.

 להגשה:

עלי כוסברה
חלה טרייה או לחם אחיד