סלט קר על קרם שום עם חלקי פנים

קבלו את מנה מקורית וטעימה שגם אתם יכולים להכין: סלט צבעוני עם עגבניות שרי, שומר, אבוקדו ופלפלים בתיבול נועז של עמבה עם שקדי עגל, כבדי עוף וקציצות קטנטנות של בשר, ממש בתוך הסלט. להכין ולחכות ל"וואו".

>> המתכון המלא לסלט קר על קרם שום עם חלקי פנים של שירה בצלאל

סלט קר עם חלקי פנים (צילום: אפיק גבאי, מאסטר שף)
סלט קר עם חלקי פנים | צילום: אפיק גבאי, מאסטר שף

בליני אפונה

בליני אפונה אוורירי, דקיק ועדין עם שקדי עגל ומח עצם שנאפים ברוטב עשיר של יין וג'ינג'ר. מנה חגיגית ומרשימה, מפוצצת טעמים, והכי חשוב - אחת כזאת שגם אתם יכולים להכין.

>> המתכון המלא לבליני אפונה של יהונתן ביטון

בליני אפונה (צילום: אפיק גבאי, מאסטר שף)
בליני אפונה | צילום: אפיק גבאי, מאסטר שף

קארי דגים תאילנדי

קארי דגים עדין במיוחד, עם ברוקולי, אפונה והמון ירוקים, נתחי פילה לוקוס, חלב קוקוס ותיבול עדין של ג'ינג'ר ובזיליקום. מה, קארי בלי חריף? כן, מסתבר שיש דבר כזה, וזה עובד נהדר.

>> המתכון המלא לקארי דגים תאילנדי של טום אביב

קארי דגים ירוק (צילום: אפיק גבאי, מאסטר שף)
קארי דגים ירוק | צילום: אפיק גבאי, מאסטר שף

קובנייה לוקוס

נתחי לוקוס קצוצים על כרובית מגוררת, חזרת וקרם פרש מעושן על נסורת שרופה. טעמים נוסטלגיים עם ניחוח מיוחד שיוצרים ביחד מנה מקורית, טעימה וצבעונית.

>> המתכון המלא לקובנייה לוקוס של סופי פורת

קובינה לוקוס (צילום: אפיק גבאי, מאסטר שף)
קובינה לוקוס | צילום: אפיק גבאי, מאסטר שף

רול פרידה

רול פרידה עם פינגר ליים בציפוי ג'לי פלפלים וחזרת, מוגש על גרניטת כמון ורוטב איולי ווסאבי מעולה. הפרשנות של שף דיוויד פרנקל למשימת הקפוא-לוהט של מאסטר שף.

>> המתכון המלא לרול פרידה של דיוויד פרנקל

רול פרידה וג'לי פלפלים (צילום: אפיק גבאי, מאסטר שף)
רול פרידה וג'לי פלפלים | צילום: אפיק גבאי, מאסטר שף

טרטר טונה אדומה וקארי אבטיח

טרטר של טונה אדומה עם צ'ילי, ג'ינג'ר וגראם מסאלה, מוגש בקארי קר מצומצם של אבטיח אדום וצ'ילי חריף. הפרשנות של שף יובל בן נריה למשימת הלוהט-קפוא של מאסטר שף.

>> המתכון המלא לטרטר טונה אדומה וקארי אבטיח של יובל בן נריה

טרטר טונה אדומה בקארי אבטיח חריף (צילום: מתוך "מאסטר שף" עונה 7, קשת)
צילום: מתוך "מאסטר שף" עונה 7, קשת

תמרים לחים עם פופקורן קוקוס ומרנג בהרט

קינוח נהדר של סבלה חמאה ולימון עם תמרים לחים, "פופקורן" מחלב קוקוס שמייצרים, תאמינו או לא, במכל סיפון ומעל כל זה מרנג בהרט ששורפים בעזרת גחל לוהט. הפרשנות של שף יוסי שטרית למשימת הלוהט-קפוא במאסטר שף.

>> המתכון המלא לתמרים לחים עם פופקורן קוקוס ומרנג בהרט של יוסי שטרית

סבלה תמרים לחים (צילום: מתוך "מאסטר שף" עונה 7, קשת)
צילום: מתוך "מאסטר שף" עונה 7, קשת

רול קרם פרש

רול קרם פרש במילוי סלט סלמון עם בצל צלוי וגרניטה עגבנייה וחזרת. הפרשנות של שף דודו ביטון למשימת המנה הקפואה במאסטר שף יצרה מנה מרעננת, עם טעמים של בית אבל בסגנון חדש לגמרי.

>> המתכון המלא לרול קרם פרש של דודו ביטון

גליל קרם פרש (צילום: מתוך "מאסטר שף" עונה 7, קשת)
צילום: מתוך "מאסטר שף" עונה 7, קשת

לברק בקרסט עם קרם ארטישוק ירושלמי

לברק בקרסט של לימון ופירורי לחם, עם קרם ארטישוק ירושלמי וניוקי תירס. הפרשנות של שף אביב משה למשימת הלוהט-קפוא במאסטר שף הולידה מנה משמחת, קלילה וצבעונית.

>> המתכון המלא ללברק בקרסט עם קרם ארטישוק ירושלמי של אביב משה

ניוקי תירס של אביב משה (צילום: אפיק גבאי, מאסטר שף)
ניוקי תירס של אביב משה | צילום: אפיק גבאי, מאסטר שף

>>בואו להיות חברים בעמוד הפייסבוק של "מאסטר שף"

 "מאסטר שף": ראשון ושלישי ב-21:00, ערוץ 2, קשת