1.     אתם מטמפררים להנאתכם. וכן, טמפרור זו פעולה שמתרחשת באופן שכיח במטבח שלכם. מה, אצל אחרים לא?

שוקולד גורמה (צילום: Jiri Hera, Shutterstock)
מאוד יפה יצא לכם | צילום: Jiri Hera, Shutterstock

2.     ולהמיס את השוקולד? רק, אבל רק על באן מארי. ואם תראו מישהו ממיס שוקולד בצורה אחרת, תקבלו צמרמורת בכל הגוף והבטן שלכם תתהפך.  

3.     הפעם האחרונה שקניתם מיונז הייתה אף פעם. פשוט לוקחים שני חלמונים, שני שליש שמן חמניות, שליש שמן זית בטמפרטורת החדר, חומץ בן יין, פלפל ומלח. רבע כפית. בבקשה.

שולחן אוכל גורמה (צילום: Rawpixel.com, Shutterstock)
כמה חברים קפצו, חביתה בקטנה | צילום: Rawpixel.com, Shutterstock

4.     מכונת פסטה חדשה היא מתנת יום הולדת לגיטימית עבורכם. גם פטריית כמהין. או זר פרחי קישואים. מזל טוב.

מכונת פסטה (צילום: Alvaro German Vilela, Shutterstock)
מכונת פסטה, אלא מה | צילום: Alvaro German Vilela, Shutterstock

5.     אתם יכולים לפתוח בית ספר לריקון ירקות לממולאים. שיעור ראשון: ירקות עגולים מרוקנים בעזרת כף פריזיין, ירקות ארוכים באמצעות קישואן, ירקות עליים חולטים לפני. ובשום פנים לא מקלפים, אם מישהו תהה לרגע.

6.     חוץ מהקישואן יש לכם במטבח גם פורס לחם ובשר, קולפן ג'וליין, קרש חיתוך עם משחיז ומטרפת בלון. בסיסי.

שניצל גורמה (צילום: Stepanek Photography, Shutterstock)
אנחנו מכינים כל ערב כזה לילדים | צילום: Stepanek Photography, Shutterstock

7.     אתם מבדילים בין קישואים לזוקיני. וגם בין כוסברה ופטרוזיליה. מרחוק, בלי להריח אפילו. אתם לא?

8.     כשמתחשק לכם פסטה בולונז, תכינו ראגו. כלומר Ragout, כמו שאתם תקראו לזה, תבשיל בשר וירקות המתבשל לאט לאט, על אש נמוכה. שמונה שעות והאוכל מוכן.

9.     את השניצל שלכם תעדיפו בטמפורה, תודה. פירורי לחם? נו, באמת.

סלמון גורמה (צילום: Goode Imaging, Shutterstock)
ואיך אתם הייתם מצלחתים את זה? | צילום: Goode Imaging, Shutterstock

יש מצב שבלתי אפשרי ללכת אתכם למסעדה. הקינוח לא מספיק פירותי, הריזוטו מבושל טיפ טיפה יותר מדי והקממבר מגיעה מהאזור הלא נכון בצרפת. ככה זה כשאתם גאונים קולינריים.   

והנה השאלון שיגלה לכם אם תוכלו להרים את זה לקריירה של ממש >>