נבחרת מאסטר שף - עונה 4

אוכל
אוכל
אוכל

הכירו את שלמה עזרן

הוא בן 42 שאוהב לחבק עצים ולצייר בחושך. הניסיון הקולינרי הראשון שלו היה כשהכין כדורי שוקולד בכתה ג', ותתפלאו לשמוע אבל המקום שבו למד לבשל הוא דווקא חדר האוכל בקיבוץ מעברות

מאסטר שף | פורסם 22/01/14 23:05

שם: שלמה עזרן
גיל: 42
מהיכן בארץ: מושב בית חנן
תאריך לידה:08/05/1971
מזל: שור
מצב משפחתי: נשוי

תאר את עצמך ב -5 מילים:
אבא, בעל, אמן, בשלן וגנן.

חמישה דברים שאנשים יופתעו לגלות עליך:
אני מחבק עצים.
* מכור לעבודה בגינה.
* מצייר בחושך.
* אוהב להיות בבית.
* אוכל יותר מכפי יכלתי, למרות שאני רזה.

מתי בפעם האחרונה הזמנת אוכל ממסעדה, ומאיפה?
לא מזמן, במסעדת טורקיז.

אם היית תבלין, איזה תבלין היית?
צ'ילי אדום.

על איזה מטבח גדלת?
מרוקאי.

על איזה מטבח אתה מגדל את ילדיך?
ספרדי, יפני, צרפתי, מרוקאי ואסייאתי.

לאיזה אישיות מפורסמת היית רוצה לבשל ארוחה?
הייתי רוצה לבשל לפראן אדריה.

מהי החוויה הראשונה שאתה זוכר מהמטבח?
כדורי השוקולד שהכנתי בכתה ג'. 

_OBJמה הפאדיחה הכי גדולה שקרתה לך במטבח?
סיר לחץ שהתעופף לו המכסה, וכל המרק געש על המטבח.

מתי התחלת לבשל, היכן למדת, ומאילו סגנונות אתה מושפע?
למדתי המטבח של קיבוץ מעברות בזמן התיכון, והמשכתי לפני שש שנים. מושפע בעיקר מאמא שלי והמטבח הספרדי.

למי אתה הכי אוהב לבשל?
לאשתי והבנות שלי, ולמשפחה והחברים, בדיוק בסדר הזה.

מה אתה הכי אוהב לאכול?
דגים נאים.

אילו שלושה מרכיבים תמיד אפשר למצוא אצלך במטבח?
שמן זית, מלח ים ופלפל שחור גרוס..

מהי העצה הכי טובה שקיבלת בנוגע לבישול?
לעבוד מסודר, נקי ותכנן מראש.

מהו ה"גילטי פלז'ר" שלך באוכל?
נקניקייה הכי פשוטה בלחמניה מהרחוב, עם מלא חרדל וקטשופ שנוזל על הבגדים.

מה הסטייה הקולינרית שלך?
שוקולד עם צ'ילי אדום.

מהי מנת הדגל שלך?
סלט רחוב אסייאתי שמתאים גם לטבעונים וצמחונים, וגם לאוכלי בשר.

איזה מטבח הכי מסקרן אותך?
המטבח הספרדי.

מהו המאכל הכי אקזוטי שיצא לך לטעום?
דורבן מבושל בבירה.

>>לכל המתכונים של שלמה עזרן

ותקבלו את כל הסיפורים ישירות לפייסבוק שלכם
תגיות: שלמה עזרן   מאסטר שף   נבחרת  

 

 

תגובות

הוסף תגובה

 
שם
נושא
תוכן
 
ביטול  |  
מקרא: = תגובה ללא תוכן   = תגובה עם תוכן