מאסטר שף: כל המתכונים המלאים שבישלו מתמודדי התכנית על הכיריים

אוכל
אוכל
אוכל
הדר כיריים

מאפי תמרים ממולאים על מצע של קרם פירה

אם תקראו את שם המנה, תבינו שאתם חייבים לנסות את המעדן המושלם הזה, אז קדימה, הפשילו שרוולים ותתחילו לערבב
| מאסטר שף | פורסם 07/08/11 18:23:34
זמן עבודה זמן הכנה כולל קטגוריה רמת קושי כשר
עשרים דקות שעה וחצי מתכוני כיריים כל אחד יכול כשר חלבי
מרכיבים (4 מנות)
לקרם פירה
כף סוכר
70 גרם חמאה
שמן זית
600 גרם תפוחי אדמה מסוג ננסי
700 מ"ל חלב 3%
גרידת לימון
2 שיני שום מעוכות
קורט אגוז מוסקט
מלח
 
לתערובת הבצק
כוס וחצי שקדים טחונים דק
רבע כוס פרג
2 ביצים
רבע כוס שמן
150 גרם חמאה
2 כפות סוכר
כפית אבקת אפיה
בנוסף
15 תמרים
200 גרם גבינת גאודה
אופן ההכנה

אופן ההכנה

קרם הפירה
1. קולפים את תפוחי האדמה, זורקים לסיר מים רותחים לדקה ושוטפים במים קרים.
2. פורסים את תפוחי האדמה לפרוסות דקות.
3. במחבת עמוקה מחממים את שמן הזית והחמאה, מטגנים בתוכם קלות את התפו"א.
4. מוסיפים כף סוכר, מנמיכים את הלהבה ומתחילים להוסיף בהדרגה את החלב עד הצטמצמות (לוקח בסביבות השעה).
5. מתבלים בגרדת לימון, שיני השום, אגוז המוסקט וממליחים לפי הטעם.
 
מאפי התמרים
1. מערבבים את במיקסר את מרכיבי תערובת הבצק.
2. עוטפים בניילון נצמד.
3. ממלאים את התמרים בגבינת הגאודה ועוטפים במעטפת דקה מהבצק שהוכן.
4. אופים על 180 מעלות עד הזהבה ומגישים לצד הקרם בעודו חם. תבלו.
 
*אם ברצונכם לקשט, ניתן למלא פלפל צבעוני בקרם הפירה.
 
סימון תזונתי עבור מנה/יחידה (4 מנות):
 
אנרגיה 1464 קלוריות
חלבונים 34 גרם
פחמימות 109 גרם
שומנים 103 גרם
לטבלה המלאה
 
הערכים התזונתיים באדיבות
ערכים תזונתיים למתכון
עלולה להיות סטייה בנתונים
 
>> למתכוני התכנית השביעית של העונה החדשה
 
 
...טוען
Rating: 85 out of 100 based on 21 reviews. % אהבו, מה דעתך?
מסכים
לא מסכים
תגובות

הוסף תגובה

 
שם
נושא
תוכן
 
ביטול  |  
מקרא: = תגובה ללא תוכן   = תגובה עם תוכן