עוגיות תמריםאפשר לקרוא להן עוגיות תמרים או עוגיות מגולגלות ואפשר להגיד את האמת: אלה הן עוגיות מעמול מתוקות, עשירות, קראנצ'יות ונהדרות לסיים איתן ארוחה או ליד הקפה
נטלי לוין
| mako אוכל
| פורסם 20/11/13 07:03
צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל
|
המצרכים (20 מנות):לבצק:
למלית:
אופן ההכנה:1 בקערה גדולה טורפים יחד קרם קוקוס, שמן, תמצית וניל, מלח וסוכר לבלילה אחידה.
2 מוסיפים קמח ואבקת אפייה ולשים בעדינות בידיים, עד שמתקבל בצק רך ונעים לעבודה.
3 מצננים את הבצק במשך כ-1/2 שעה במקרר.
4 מחלקים את הבצק ל-3 חלקים ומרדדים כל חלק למלבן בעובי של כ-3 מ"מ.
5 מורחים כ-1/3 מכמות ממרח התמרים על כל מלבן בשכבה אחידה ודקה. מפזרים מעט אגוזים קצוצים.
6 מגלגלים לרולדות הדוקות ומניחים במרווחים על גבי תבנית תנור מרופדת בנייר אפייה.
7 מחממים תנור ל-170 מעלות.
8 אופים את הרולדות במשך כ-30-35 דקות, או עד שהן מזהיבות.
9 מצננים לחלוטין ופורסים לעוגיות בעזרת סכין משוננת.
בקרו בבלוג של נטלי - עוגיו.נט
>> בשבוע שעבר הכנו קאפקייקס שוקולד ומרנג
הכנתם? ספרו לנו איך יצא! |