המצרכים :
לציפוי:
לטיגון:
אופן ההכנה:1 מחממים שמן לטיגון עמוק. 2 מערבבים עוף טחון עם בצל, פירורי לחם, שמן, מלח ופלפל. 3 טורפים בקערה קטנה ביצה ומערבבים עם חרדל. 4 בקערה נפרדת מערבבים פירורי לחם עם כורכום, פפריקה, כמון, שומשום, מלח ופלפל. בקרו בבלוג של שרית - Misspetel כדורי השניצל של מיס פטל | צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל4 יוצרים מהעוף הטחון כדורים בעזרת הידיים, טובלים אותם בביצה ואז בקערת פירורי הלחם. 5 מכניסים לשמן עמוק ומטגנים כ-5 דקות (אפשר בנגלות). |