המצרכים :
אופן ההכנה:1 מחממים תנור לחום של 220 מעלות. 2 חותכים את הזוקיני לטבעות בעובי של כחצי ס"מ ומעבירים לקערה. מזרזפים לקערה מעט שמן זית ומערבבים את טבעות הזוקיני היטב, כך שיצופו בשמן מכל הצדדים. 3 מערבבים בצלחת את פירורי הלחם עם המלח והפלפל. טובלים את טבעות הזוקיני בפירורי הלחם, כך שיצופו מכל הצדדים. כדאי ללחוץ מעט את הטבעות על פירורי הלחם שיידבקו היטב. 4 מסדרים את הטבעות על תבנית גדולה מרופדת בנייר אפייה ואופים 25-30 דקות, עד שהן משחימות. שדרוגים: אפשר לערבב לתוך פירורי הלחם תוספת שייתנו טעם נוסף: תבלינים כמו פפריקה, כורכום ועוד, עשבי תיבול יבשים כמו תימין, רוזמרין או כוסברה וגם גבינות כמו פרמזן. די לטיגון! פירורי הלחם שיוציאו אתכם מהמחבת >> בשבוע שעבר הכנו שניצל אפוי>> פיאטו: מסעדה איטלקית חדשה ברחובות |