סלט אורז מלא בכל טובמה אין בסלט הזה של רות אוליבר? זיתים שחורים, פלפלים ,פלפל חריף, שעועית ירוקה וגם ויניגרט חמוץ מתוק. ארוחה שלמה בקערה או מנת צד משודרגת - הבחירה שלכם
צילום: אסף אמברם, mako אוכל
|
המצרכים (8 מנות):
לרוטב:
אופן ההכנה:1 שמים בסיר מים, שמן, מלח, מוסיפים אורז ומערבבים. מביאים לרתיחה, מנמיכים את הלהבה, מכסים ומבשלים 20 דקות. אחרי 20 דקות מקררים, ו"פותחים" את האורז עם מזלג. מעבירים לקערה. 3 מערבבים בצנצנת או בקערת הסלט את מרכיבי הרוטב. 2 מוסיפים לקערה את מרכיבי הסלט והאורז המבושל ומערבבים עם הרוטב. >> בשבוע שעבר הכנו תבשיל עדשים עם ירקות כתומים וברוקולי>> ט"ו באב: עוגות שוקולד וקפה אישיות |