1 מקציפים במיקסר את הביצים עם הסוכר, עד לקבלת קציפה בהירה ותפוחה, כ-5 דקות. מוסיפים את כל יתרת המצרכים, ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה. 2. מעבירים לתבנית מתפרקת בקוטר 24 ס"מ, מרופדת בנייר אפייה ומשומנת, ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 60 דקות. לאחר 20 דקות מכסים בנייר אפייה, כך שהעוגה לא תשחים יתר על המידה. מצננים.
3 מקציפים את השמנת המתוקה יחד עם הסוכר, הפודינג ותמצית הווניל, עד לקבלת קצפת יציבה.
4 חותכים את העוגה לרוחבה, וממלאים בשליש מהקצפת. סוגרים את העוגה ומורחים את יתרת הקצפת מעל ומסביב. מקשטים בתותים.