מאפינס דאבל-שוקולד מקמח מצהעוגות קטנות לחות ושוקולדיות שיספקו לא רק את המכורים למצה מרוחה בשוקולד, אלא את כל מי שחייב קינוח בסוף ארוחת החג שלו. מתוך הבלוג BakeCare
צילום: הודליה כצמן, BakeCare, בלוג מתכונים בריאים וטעימים
|
המצרכים :ל-10-12 מאפינס:
אופן ההכנה:
1 מערבבים את הקמח, אבקת האפייה, אבקת השוקו והמלח בקערת המיקסר. 2 שוברים את הביצים אחת אחת לתוך התערובת ומערבלים. 3 מוסיפים את סירופ המייפל, הווניל והשמנת ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה וחלקה. אנחנו ניקח שלושה, תודה | צילום: הודליה כצמן, BakeCare, בלוג מתכונים בריאים וטעימים4 מוסיפים את השוקולד צ'יפס ומערבבים בעזרת כף עץ. 5 משמנים תבנית מאפינס ויוצקים לתוכה את הבלילה עד 1 ס"מ מגובה התבנית. 6 אופים בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות במשך 15 דקות, עד שקיסם הננעץ במרכז המאפין יוצא לח אבל נקי.
המתכון באדיבות הודליה כצמן מ-BakeCare, בלוג מתכונים בריאים וטעימים. |