עוגת תפוזים ומרציפן לפסחמה אתם חושבים? שבפסח לא תרצו משהו מתוק ליד הקפה? ברור שתרצו! ואם אנחנו מכירים אתכם - זה בדיוק המשהו שיבוא לכם: עוגה תפוזית עסיסית ודשנה, עם כמה גוונים של שקדים והמון טעם של עוד
קרן אגם
| mako אוכל
| פורסם 30/03/17 07:12
צילום: קרן אגם, mako אוכל
|
המצרכים :
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-175 מעלות ומשמנים היטב תבנית אינגליש קייק. 2 טורפים היטב בקערה ביצים וסוכר, מוסיפים את החמאה ומערבבים. 3 מוסיפים מיץ תפוזים, אבקת אפייה, קוקוס ושקדים טחונים ומערבבים היטב. 4 מוסיפים פנימה את קוביות המרציפן ומערבבים. 5 מעבירים את התערובת לתבנית ואופים 40-45 דקות, עד שקיסם שננעץ בעוגה יוצא עם פירורים לחים. 6 מצננים ומקשטים באבקת סוכר. * העוגה נשמרת עטופה היטב במקרר כארבעה ימים. * לבלוג של קרן אגם - נשואה למאפייה
|