1 שמים בקלחת חמאה, מים רותחים, סוכר ומלח ורק אז מדליקים להבה. מערבבים את כל המרכיבים עד שהכל נמס ומבעבע (רותח).
2 רק אחרי שהכל נמס ומבעבע מוסיפים כוס קמח ללא גלוטן ומערבבים עד לקבלת עיסה במרקם שדומה לפירה. מעבירים את העיסה לקערת המיקסר ובעזרת וו גיטרה מקררים את המסה במהירות נמוכה. זה לוקח בערך דקה-שתיים.
3 אחרי שהמסה התקררה מוסיפים ביצים: שמים ביצה ומתחילים לערבב עד שהיא נטמעת היטב ואז את הביצה השנייה, מחכים שגם היא תיטמע היטב וממשיכים עם שאר הביצים באותה דרך.
4 מעבירים את המסה לשקית זילוף עם צנתר כוכב.
5 מחממים שמן ל-165 מעלות ומתחילים לטגן: מזלפים באורך 3 ס"מ וגוזרים בעזרת מספריים או סכין.
6 מטגנים עד הזהבה משני הצדדים ומוציאים למסננת.
7 טובלים בסירופ מייפל ומגלגלים בשבבי קוקוס.
* אפשר להגיש גם עם גנאש שוקולד ,ריבת חלב,חמאת בוטנים ולא רק לטבול במייפל.