חדשות
פלילים
סלבס
אוכל
מגזין
הסברה
+12
תכניות קשת
מאסטר שף
אתר התכנית
לפרקים המלאים
ארץ נהדרת
אתר התכנית
לפרקים המלאים
הכוכב הבא
אתר התכנית
לפרקים המלאים
המטבח המנצח VIP
אתר התכנית
לפרקים המלאים
חדשות הבוקר עם ניב רסקין
אתר התכנית
לפרקים המלאים
עובדה
אתר התכנית
לפרקים המלאים
ערב טוב עם גיא פינס
אתר התכנית
לפרקים המלאים
חשיפה
אתר התכנית
לפרקים המלאים
חתונה ממבט ראשון
אתר התכנית
לפרקים המלאים
רוקדים עם כוכבים
אתר התכנית
לפרקים המלאים
נינג'ה ישראל 2023
אתר התכנית
לפרקים המלאים
הקומה ה-12
אתר התכנית
לפרקים המלאים
אתרי התכניות
פרקים מלאים
לוח השידורים
הרשמה לתכניות
שיתופי פעולה
בדרך לתואר
בזמן שלך, בכל מקום
גאווה ישראלית
דרושים IL
הבית לעסקים קטנים
טעים פי קוואקר
ישראל מאמצת
לאנג אמבישן
להכניס טבע הביתה
לומדים מהכרישים
לחיות בלי פשרות
לנגב את הצלחת
מגזין XTRA
קודם כל חינוך
Hottest makeup
infomed
MED12
MIX DIFFERENT
Top Car
רוצים לזכות בפרס?
tvbee
צבא וביטחון
בריאות
HIX
טלוויזיה ותרבות
תקשורת ושיווק
מוזיקה
mako היטליסט
כניסת שבת
כסף
ספורט
הורים
עיצוב הבית
Fashion Forward
דיגיטל
חופש
משפט
הורוסקופ
9 חודשים
אוטו
גאווה
שירונט
מה קורה בקשת
לאב איילנד
ערוץ 24
בואו לעבוד איתנו
הניוזלטרים שלנו
פרסמו אצלנו
מבזקים
פרויקטים מיוחדים
רואים רחוק
easy
עוד
חדשות
פלילים
סלבס
אוכל
מגזין
הסברה
+12
תכניות קשת
שיתופי פעולה
tvbee
צבא וביטחון
בריאות
HIX
טלוויזיה ותרבות
תקשורת ושיווק
מוזיקה
mako היטליסט
כניסת שבת
כסף
ספורט
הורים
עיצוב הבית
Fashion Forward
דיגיטל
חופש
משפט
הורוסקופ
9 חודשים
אוטו
גאווה
שירונט
מה קורה בקשת
לאב איילנד
ערוץ 24
בואו לעבוד איתנו
הניוזלטרים שלנו
פרסמו אצלנו
מבזקים
פרויקטים מיוחדים
רואים רחוק
easy
המומלצים
אוכל
אוכל
מונחון
ראשי
כל המתכונים
עד 10 דקות
מתכונים לשבת
מתכונים בריאים
קרן אגם
עדיקוש
עוגות יום הולדת
מתכונים לשבועות
כללי
מונחון jhjhjhjhj jhj j hj
מונחון jhjhjhjhj jhj j hj
קטגוריות
ראשי
ג'וליאן
בלועזית: Julienne שיטה לחיתוך פירות, ירקות ובשרים לרצועות צרות וארוכות, הדומות לגפרורים. בדרך כלל, רצועות ג'וליאן הן בעובי של 3 מ"מ. רצועות צרות שכאלו מתבשלות מהר הרבה יותר, ולכן זוהי שיטת חיתוך שמתאימה לבישול בהקפצה. אפשר גם לטגן את הרצועות בחמאה במחבת מכוסה, עד שהן מתרככות, ולהשתמש בהן לקישוט מרקים. יש מגוון כלים שמסייעים בחיתוך ג'וליאן, שנקראים קולפני ג'וליאן. קולפן ג'וליאן מכיל בדרך כלל שני להבים; אחד בעל קצה ישר והשני בעל קצה משונן. את הקולפן הזה מעבירים שוב ושוב על פני הירק או הפרי, לקבלת רצועות שוות בגודלן. אם הפרי או הירק הוא עגול, יש לחתוך חתיכה ממנו לפני תחילת הקילוף, כדי להציב אותו על משטח העבודה מבלי שיזוז או יחליק.