חדשות
פלילים
סלבס
אוכל
מגזין
הסברה
+12
תכניות קשת
מאסטר שף
אתר התכנית
לפרקים המלאים
ארץ נהדרת
אתר התכנית
לפרקים המלאים
הכוכב הבא
אתר התכנית
לפרקים המלאים
המטבח המנצח VIP
אתר התכנית
לפרקים המלאים
חדשות הבוקר עם ניב רסקין
אתר התכנית
לפרקים המלאים
עובדה
אתר התכנית
לפרקים המלאים
ערב טוב עם גיא פינס
אתר התכנית
לפרקים המלאים
חשיפה
אתר התכנית
לפרקים המלאים
חתונה ממבט ראשון
אתר התכנית
לפרקים המלאים
רוקדים עם כוכבים
אתר התכנית
לפרקים המלאים
נינג'ה ישראל 2023
אתר התכנית
לפרקים המלאים
הקומה ה-12
אתר התכנית
לפרקים המלאים
אתרי התכניות
פרקים מלאים
לוח השידורים
הרשמה לתכניות
שיתופי פעולה
בדרך לתואר
בזמן שלך, בכל מקום
גאווה ישראלית
דרושים IL
הבית לעסקים קטנים
טעים פי קוואקר
ישראל מאמצת
לאנג אמבישן
להכניס טבע הביתה
לומדים מהכרישים
לחיות בלי פשרות
לנגב את הצלחת
מגזין XTRA
קודם כל חינוך
Hottest makeup
infomed
MED12
Top Car
רוצים לזכות בפרס?
tvbee
צבא וביטחון
בריאות
HIX
טלוויזיה ותרבות
תקשורת ושיווק
מוזיקה
mako היטליסט
כניסת שבת
כסף
ספורט
הורים
עיצוב הבית
Fashion Forward
דיגיטל
חופש
משפט
הורוסקופ
9 חודשים
אוטו
גאווה
שירונט
מה קורה בקשת
לאב איילנד
ערוץ 24
בואו לעבוד איתנו
הניוזלטרים שלנו
פרסמו אצלנו
מבזקים
פרויקטים מיוחדים
רואים רחוק
easy
עוד
חדשות
פלילים
סלבס
אוכל
מגזין
הסברה
+12
תכניות קשת
שיתופי פעולה
tvbee
צבא וביטחון
בריאות
HIX
טלוויזיה ותרבות
תקשורת ושיווק
מוזיקה
mako היטליסט
כניסת שבת
כסף
ספורט
הורים
עיצוב הבית
Fashion Forward
דיגיטל
חופש
משפט
הורוסקופ
9 חודשים
אוטו
גאווה
שירונט
מה קורה בקשת
לאב איילנד
ערוץ 24
בואו לעבוד איתנו
הניוזלטרים שלנו
פרסמו אצלנו
מבזקים
פרויקטים מיוחדים
רואים רחוק
easy
המומלצים
אוכל
אוכל
מונחון
ראשי
כל המתכונים
עד 10 דקות
מתכונים לשבת
מתכונים בריאים
קרן אגם
עדיקוש
עוגות יום הולדת
מתכונים לפסח
כללי
מונחון jhjhjhjhj jhj j hj
מונחון jhjhjhjhj jhj j hj
קטגוריות
ראשי
אספרגוס
בלועזית: Aspragus צמח ממשפחת הנופריים עם חוטרים אכילים בצבע לבן, סגול או ירוק. החוטרים הם החלק הפופולרי בצמח, בשל המרקם הפריך והטעם המעודן. האספרגוס הירוק הוא הנפוץ ביותר, ואילו האספרגוס הלבן או הסגול נמכרים רק בשווקים מתמחים והם בעלי טעם עשיר יותר. אספרגוס הוא צמח דל בקלוריות, שאינו מכיל שומן או כולסטרול. הוא מהווה מקור טוב לחומצות פוליות ולסיבים תזונתיים. כאשר בוחרים אספרגוס יש להעדיף את החוטרים הפריכים יותר, שראשיהם סגורים ועשירים בצבע. אספרגוס אפשר להרתיח, לאדות, להחמיץ או להגיש קר. אספרגוס טרי יכול להחזיק במקרר שלושה עד ארבעה ימים. כדי לשמור עליו בצורה מיטבית, הניחו אותו על נייר מגבת והכניסו לשקית אטומה לאוויר, או אחסנו אותו בצנצנת סגורה ובה ס"מ של מים קרים.