1. מפרקים את גזע הכרוב בעזרת סכין, ומוציאים אותו.
2. פותחים מעט את העלים, ומכניסים את הכרוב לסיר מים רותחים.
3. כשהכרוב בתוך המים מפרקים את העלים בעדינות, בעזרת מלקחיים.
4. כשעלים מתרככים ומתחילים לשנות את צבעם מוציאים אותם לתוך קערה עם מים קרים, שיעצרו את הבישול.
5. מוציאים את העלים, מניחים על משטח העבודה וחותכים את החלק הבולט של עמוד השדרה.
6. מכינים מהמילוי מעין קבבים. מניחים קבב בתוך עלה הכרוב, מקפלים משני הצדדים לכיוון המרכז, ומגלגלים.

למתכון המלא