בשר טרי אפשר לשמור עד שלושה ימים במקרר. מומלץ מאוד לא לעטוף אותו בניילון נצמד. השיטה המומלצת: לשים במגש ולכסות במגבת לחה. זה מאפשר לבשר לנשום מבלי להתייבש. אם החלטתם להקפיא את הבשר, יש לעטוף אותו היטב בניילון נצמד כדי שלא יחטוף כווית קור (או בשפת הקצבים: "יישרף"), ולוודא שאין חורים. הבשר העטוף יחזיק מעמד עד שנה במקפיא.

הוצאתם את הבשר מהמקפיא וגיליתם "כווית קור"? אל דאגה, זה לא מסוכן. זה רק אומר שהחלק הזה של הבשר איבד את כל הנוזלים שלו. אפשר לחתוך את החלק החוצה או פשוט להרטיב את המקום, מה שיחזיר את הבשר לצבע המקורי שלו.

עוד בסדנה של חינאווי:

איך מיישנים בשר?

טיפים לקניית בשר

הנתחים: אנטרקוט, זרוע בקר, שפונדרה, סטייק טיבון, צ'ך, שייטל, אסאדו, כתף בקר, אוסובוקו