1 קילו כנפיים נקיות וחתוכות לחצי
צרור גדול של פטרוזיליה
כף עלי תימין
2 כפות עלי אורגנו
1 לימון
4 שיני שום כתושות
מלח ופלפל
כף שמן רגיל
חצי כוס שמן זית

1. מכניסים למעבד המזון את עלי הפטרוזיליה.
2. מגררים את קליפת הלימון וסוחטים את המיץ מהלימון עצמו.
3. שופכים לקערת המעבד שתי כפות של מיץ לימון ומפעילים.
4. מוסיפים את גרדת הלימון, האורגנו והתימין, השום, המלח והפלפל, וטוחנים.
5. מניחים בקערה את הכנפיים ושופכים עליהן את המרינדה. מערבבים עד שהכנפיים מצופות היטב, ומעבירים למקרר ל-2-4 שעות.
6. מעבירים את הכנפיים לתבנית (בשכבה אחת), ואופים 20-30 דקות בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות.