התגובה הראשונה נעה בין "איכס" ל"למה?", אבל אנחנו חייבים להודות שאחרי שאמרנו את שני הדברים האלה התעורר בנו רצון קטן קטן - שבינתיים כבר נהיה רצון גדול ואמיתי - לטעום בעצמנו. 

A photo posted by BURNT CRUMBS (@burntcrumbs) on


אז אם אתם עוד לא יודעים במה מדובר - זהו הטוסט שמשגע את הרשת כולה בימים אלו ממש: שתי פרוסות לחם עם מוצרלה וספגטי ברוטב עגבניות, שמבלים יחד בגריל ויוצאים נמתחים ונמשכים כמו שאנחנו אוהבים. אז נכון, זה נשמע כמו משהו שהכין ילד מפתח עם הרבה זמן פנוי, אבל עם הצלחה לא מתווכחים: 

ב-foodbeast מדווחים שהטוסט הזה נולד ומככב בחנות סנדוויצ'ים חדשה יחסית בשם Burnt Crumbs (פירורים שרופים) ב-OC שבקליפורניה, וכמו לא מעט המצאות שוות - גם הוא נולד במקרה, כשהשף הראשי של הרשת נתקל בשאריות ספגטי, תקע אותן בין שתי פרוסות לחם, קלט שזה לא רע - והוסיף לתפריט את הטוסט, שמיידית הפך לנמכר ביותר.

 את ההצלחה המפתיעה של הטוסט המעט הזוי הזה אפשר כנראה לזקוף לזכות התמונות והסרטונים הסופר-מגרים שמציפים את האינסטגרם. גבינה מותכת ונמתחת היא ככל הנראה אחד הדברים הפוטוגניים בעולם, וכשזה מגיע בווידיאו - בכלל אין מה לדבר.

A photo posted by BURNT CRUMBS (@burntcrumbs) on


>>עשינו אתכם רעבים? הנה מתכונים של מסעדת סאלוף ובניו שאתם ממש רוצים לנסות בבית