כל החלומות הכי טובים שלנו ביחד לא היו יכולים לדגדג את רמות ה"וואו" שהקינוח הזה הוציא מאתנו, וכמו רוב העולם – אנחנו רק צפינו (שוב ושוב ושוב) בסרטונים. אם היינו זוכים לנסות אותו בעצמנו ככל הנראה היינו חווים הארה והופכים לבודהה, אבל עד שזה יקרה במהרה בימינו – הנה הסיפור שמאחורי הקינוח שמסעיר את הרשת. רגע, עוד לא ראיתם את זה? תקפצו לסוף הכתבה, תצפו ותחזרו אלינו.

כבר הורדתם את אפליקציית המתכונים החדשה שלנו?

במסעדה הניו יורקית Catch (זה בסדר, גם אנחנו לא שמענו עליה) חיפשו לגוון קצת עם קינוח השוקולד שלהם, והשף טיאגו סילבה המציא את ה-Hit Me - קינוח מרהיב, מושחת, מוגזם ושובה לב. הקינוח מורכב מארבע שכבות של שוקולד אבל את השם שלו הוא קיבל בזכות השכבה העליונה, שבתפריט המסעדה מגדירים כחטיף קלונדייק נוזלי. למעשה מדובר פשוט בגנאש שוקולד לבן בציפוי שוקולד דקיק - שברגע ששופכים עליו שוקולד חם ומכים בו בכפית הוא נשפך, נוזל ונספג בשלוש השכבות שתחתיו. 

ומה השכבות שתחתיו? שמחים ששאלתם: שכבת בראוניז, שכבת גלידת שוקולד לבן צרובה ושכבה של עוגת שוקולד, בסדר הזה. הקינוח נמכר במסעדה כבר מאז יוני 2015 (ב-15 דולר לאחד, אגב), אבל בזמן האחרון שפים נוספים, אורחים במסעדה וסתם מעריצים ברחבי העולם מנסים את ההיט מי, מצלמים, מעלים לרשתות החברתיות וזוכים למיליוני צפיות. די, אנחנו מאסנו באכילה עם העיניים. כרטיס כיוון אחד לניו יורק, זה מה שאנחנו צריכים. 

 >> הנה שתי מעדניות פסיכיות לגמרי להתנחם בהן