עלים משוקולד

יו, זה ממש פשוט! קוטפים כמה עלי נענע שלמים ויפים, שוטפים ומייבשים היטב היטב. לא לחפף בייבוש! מורחים את צידם הפנימי בשוקולד מומס (הכי טוב מטומפרר, אבל לא חובה), ומניחים לייבוש מלא. מקלפים בזהירות את העלה מהשוקולד שהתקשה - ונשארים עם עלים יפים ועדינים של שוקולד.

פרפר

אוקיי, זה מצריך טיפה ריכוז, אבל רק טיפה. מדפיסים תמונה של פרפר (משהו בסיסי בשחור-לבן, כן?). פותחים ספר (כריכה קשה) בערך באמצע, ומניחים את הציור. על הציור מניחים נייר אפייה - וחוזרים על קווי המתאר של הציור - אבל עושים את זה עם שוקולד מומס. אם אין לכם שק זילוף עם פייה דקיקה, אתם יכולים להכין אחד בעצמכם, מנייר אפייה או אפילו משקית סנדוויצ'ים.

יש פרפר? עכשיו אנחנו רוצים לתת לו קצת זווית, כדי שייראה כמה שיותר ריאליסטי - ואת זה עושים בקלות רבה על ידי הגבהה של שני הצדדים של הספר. פשוט תניחו שם קערית קטנה בכל צד. מניחים ככה לייבוש, מקלפים בזהירות רבה את נייר האפייה - ונשארים עם פרפר שנראה כאילו עוד שנייה הוא מתנתק לכם מהקאפקייק ונוסק לשמיים.

נייר פצפצים

הרעיון הזה הוא ממש ממש פשוט, ומגניב בשיגעון. מכירים נייר פצפצים? נסו למרוח עליו שוקולד מומס (על החלק הפצפצי כמובן), לחכות קצת ואז לקלף. התוצאה מטריפה, וקצת מזכירה כוורת.

נוצה משוקולד (צילום: צילום מסך five minute crafts)
נוצת שוקולד. קל | צילום: צילום מסך five minute crafts

נוצה

איך מכינים נוצה משוקולד? או. מזלפים מלבן קטן של שוקולד מומס (במקרה הזה לבן) על נייר אפייה. מכסים בנייר אפייה נוסף ומשטחים עם האצבע. חורטים פסים דקיקים לאורך השוליים בעזרת קיסם, ליצירת מראה ומרקם של נוצה. עכשיו רק נשאר למתוח קו שוקולד נוסף ממעלה הנוצה וכלפי מטה, לצנן, ואתם שם.