1 מועכים את תפוחי אדמה עד לקבלת מחית חלקה.
2 מערבבים בקערה את המחית שהתקבלה עם הקמח, החמאה, הביצה, המלח והפלפל עד לקבלת תערובת אחידה.
3 מכינים את המילוי: מערבבים בקערה את כל המרכיבים עד לקבלת מרקם אחיד.
4 מכינים את הכדורים: מרטיבים את הידיים ויוצרים מתערובת תפוחי האדמה כדורים (בערך בגודל פינג פונג). יוצרים גומה במרכז כל כדור וממלאים אותה בתערובת הגבינה. סוגרים ומהדקים לקבלת כדור חלק.
5 מערבבים בצלחת שטוחה את פירורי הלחם והקצח, ומגלגלים את כדורי תפוחי האדמה בתערובת שהתקבלה כך שיהיו מצופים היטב מכל הצדדים.
6 מחממים את השמן בסיר עמוק או מחבת רחבה ועמוקה, ומטגנים את הכדורים עד להשחמה. מעבירים לצלחת עם נייר סופג, ומגישים.
100% רעננות: כדורי תפוחי האדמה ישמחו לקבל מטבל שמח ומרענן לצדם; זה יכול להיות רסק עגבניות לילדים, יוגורט, צזיקי ואפילו גוואקומלי.
מתכונים: שף ראשי ברק חי חורש, שפים אזוריים: יונתן ישראלי, אלעד אהרוני ומור חסון | עריכה: ירון רוולסצ'י | © החברה המרכזית למכירות ולהפצה
>> להורדת קופונים לחג לחצו כאן