1 מחממים בסיר גדול את החמאה ומטגנים את הבצל עד להזהבה. מוסיפים את שאר הירקות ומטגנים יחד עוד כ-3 דקות.
2 מוסיפים את הקמח ומטגנים כדקה תוך כדי בחישה. מוסיפים את המים ומביאים לרתיחה. מנמיכים את הלהבה ומבשלים על אש נמוכה עד לריכוך הירקות.
3 מוסיפים את החלב, השמנת, המלח והפלפל, ומבשלים על אש בינונית כמעט עד לנקודת הרתיחה. מכבים את האש, מחלקים לקערות הגשה, מוסיפים את האטריות והשמיר ומגישים.
100% חמימות: במקום אטריות אפשר להוסיף למרק קרוטונים מתובלים או חתיכות חלה חמה.
מתכונים: שף ראשי ברק חי חורש, שפים אזורים: יונתן ישראלי, אלעד אהרוני ומור חסון | עריכה: ירון רוולסצ'י | © החברה המרכזית למכירות ולהפצה
>> להורדת קופונים לחג לחצו כאן