1 מניחים בקערת מיקסר את כל המצרכים ולשים עם וו לישה עד לקבלת כדור בצק גמיש.
2 מכסים את הקערה ומניחים לבצק לתפוח כשעה.
3 לאחר כשעה "מפילים" את הבצק, מכסים ומניחים לתפיחה נוספת של כחצי שעה.
4 משמנים את הידיים ויוצרים מהבצק 15 כדורים קטנים. מכסים את הכדורים במגבת ומתפיחים כרבע שעה.
5 מחממים תנור ל-250 מעלות.
6 מקמחים את משטח העבודה ומרדדים את כדורי הבצק לעיגולים בגודל ובעובי של פיתה.
7 מניחים בכל פעם 4 פיתות על תבנית עם נייר אפייה מקומח, ומכניסים לאפייה בתנור החם למשך כ-8 דקות ( אחרי 4 דקות יש להפוך את הפיתות לאפייה שווה מכל צד), ומגישים.
100% פשטות: אתם יכולים לעשות פיתות גדולות ופיתות ביס, תמיד אפשר להקפיא את מה שנשאר.
מתכונים: שף ראשי ברק חי חורש, שפים אזורים: יונתן ישראלי, אלעד אהרוני ומור חסון | עריכה: ירון רוולסצ'י | © החברה המרכזית למכירות ולהפצה
>> להורדת קופונים לחג לחצו כאן