1 מכינים את הבצק: שמים במיקסר את כל מרכיבי הבצק ולשים בעזרת וו לישה למשך כ-7 דקות עד לקבלת בצק אחיד ולא דביק מדי.
2 מעבירים את הבצק לקערה, מתפיחים כשעה, ולאחר מכן מרדדים למלבן גדול בעובי חצי ס"מ.
3 חוצים את המלבן לאורכו לשני מלבנים קטנים.
4 מכינים את הרוטב: מערבבים בקערה את כל מרכיבי הרוטב.
5 מכינים את הלחמניות: מברישים על כל מלבן מן הרוטב, ומסדרים בקצה כל מלבן בצק את פירורי הגבינה הבולגרית ומעל את רצועות הגבינה הצהובה.
6 מגלגלים לרולדות ופורסים לפרוסות בעובי של כ-3 ס"מ.
7 מסדרים את הלחמניות בתבנית עם נייר אפייה, מברישים מעל מן הרוטב הנותר ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך כ-25 דקות.
8 מוציאים את הלחמניות מהתנור, מברישים בשמן זית ומגישים.
מתכון: יעל לווינסון | עריכה: ירון רוולסצ'י | © החברה המרכזית למכירות ולהפצה
סרטון: קונספט וקריאייטיב: קשת סושיאל | בית הפקה: ארז דן הפקות | במאי וצלם: עופר דורי | עורכת ראשית: רז חיה בן הרוש | מפיקה ראשית: דנה הכהן | בית פוסט: רועי פינצי - WeirdFish | ארט: חניתה בראונשטיין | לוקיישן: חדר פרטי
>> להורדת קופונים לחג לחצו כאן