1 מערבבים בקערה את הג'לטין עם המים ומניחים בצד עד לספיגת כל הנוזלים.
2 מחממים בסיר את השמנת, החלב ותוכן מקל הווניל. מוסיפים את הסוכר ומערבבים היטב עד להמסתו.
3 מחממים את הג'לטין במיקרוגל עד שיהפוך לצלול ונוזלי. מוסיפים את הג'לטין לתערובת השמנת ומערבבים היטב. מצננים את התערובת.
4 מניחים בכוסות הגשה את הענבים החצויים ומעליהם מוזגים את הבלילה שהתקבלה.
5 מכניסים למקרר לשלוש שעות לפחות (רצוי למשך לילה) ומגישים (ניתן להגיש עם רוטב פסיפלורה או כל רוטב אחר שאוהבים).
100% הנאה: ענבים קפואים יכולים להיות קישוט כיפי לצד הפנקוטה. הקפיאו ענבים ירוקים וסגולים לקבלת פינוק כיפי לימי הקיץ החמים.
*לא להגיש ענבים קפואים לילדים מתחת לגיל 5
מתכונים: שף ראשי ברק חי חורש, שפים אזורים: יונתן ישראלי, אלעד אהרוני ומור חסון | עריכה: ירון רוולסצ'י | © החברה המרכזית למכירות ולהפצה
>> להורדת קופונים לחג לחצו כאן