המצרכים :לתבנית קוטר 24 ס"מ:
לעיטור:
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-180 מעלות. 2 חותכים כמה פרוסות זוקני ושומרים לטובת קישוט על גבי הפשטידה לפני האפייה. 3 מגרדים את כל שאר הזוקיני על החלק הגדול בפומפייה, ומעבירים לקערה (אם מכינים עם זוקיני אין צורך בסינון או סחיטה, אם מכינים עם קישואים - כדאי לסחוט). לא לשכוח להשאיר פרוסות זוקיני לקישוט | צילום: רון יוחננוב, mako אוכל 4 מוסיפים לקערה את הביצים, הקמח והשמן. מפוררים את גבינת הפטה ומערבבים היטב. 5 מעבירים את הבלילה לתבנית אפייה משומנת, מקשטים בפרוסות הזוקיני, ומכניסים לתנור. 6 אופים כ-60 דקות או עד הזהבה. * מגישים לצד ירקות טריים ויוגורט יווני קר. רון יוחננוב הוא מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה ובעל הבלוג "מבשלים ואופים עם רון יוחננוב". לעמוד האינסטגרם של רון יוחננוב מתחסלת באותו יום | צילום: רון יוחננוב, mako אוכלבתיאבון! * המתכון פורסם לראשונה ביולי 2020 |