המצרכים :
לציפוי:
אופן ההכנה:1 שופכים לקערת המיקסר את השמנת המתוקה ומקציפים במהירות בינונית עד לקבלת קצפת תפוחה. לאחר שמתקבל מרקם של קציפה ממשיכים להקציף תוך כדי הוספה של החלב המרוכז, עד לקבלת קציפה תפוחה ויציבה. רוצים לקבל את המתכונים הכי טובים של "אוכל טוב" למייל? ההרכבה | צילום: רון יוחננוב, mako אוכל 2 מרפדים תבנית מלבנית 20 על 30 ס"מ בשכבה של ביסקוויטים, מכסים בקרם וסוגרים בשכבה שנייה של ביסקוויטים. 3 מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקפיא ללילה. 4 ממיסים את השוקולד עם חמאת הקקאו בפולסים קצרים במיקרוגל עד להמסה מלאה. 5 מוציאים את הקסטות מהמקפיא, מעבירים למשטח עבודה וחותכים למלבנים. 6 מצפים כל קסטה בשוקולד ומקשטים בסוכריות צבעוניות. 7 מעבירים שוב להקפאה, עד התייצבות, וזוללים. רון יוחננוב הוא מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה ובעל הבלוג "מבשלים ואופים עם רון יוחננוב". לעמוד האינסטגרם של רון יוחננוב קסטה ביתית בקלי קלות | צילום: רון יוחננוב, mako אוכלהערות: ** לקסטות פחות מתוקות מקציפים 500 מ"ל שמנת מתוקה עם שלושת רבעי קופסה של חלב מרוכז. ** אל תוותרו על תמצית הווניל. ** אפשר להוסיף לקרם 3-4 כפות של ממרח לבחירתכם, כמו נוטלה, ממרח לוטוס או ריבת חלב. ** אפשר להוסיף לקרם גם תוספות כמו שברי עוגיות, שוקולד קצוץ, אגוזים או פירות. ** לא חייבים לקשט. |