פשטידת כרובית עם פטנטאותה פשטידה בגישה כל כך שונה: מהיום, לא מבשלים את הכרובית לפני, אלא קוצצים אותה דק - זה גם חוסך זמן וגם ממש טעים. ואם יש לכם מעבד מזון, זה בכלל רק כמה דקות קטנות של עבודה
צילום: אפיק גבאי, mako אוכל |
המצרכים :
אופן ההכנה:1 מחממים תנור לחום בינוני של 180 מעלות. 2 שוטפים היטב את הכרובית ומפרקים אותה לחתיכות קטנות (בערך בגודל של 2-3 ס"מ). 3 מעבירים את הכרובית למעבד מזון, ומעבדים בפולסים קצרים עד שהיא קצוצה די דק (אפשר לקצוץ במעבד מזון גם את הבצל). למי שאין מעבד מזון, ניתן לקצוץ את הכרובית בעזרת סכין. 4 מערבבים בקערה את הביצים והקוטג', ומוסיפים את השום הכתוש, הכרובית והבצל הקצוץ. מערבבים. 5 מוסיפים את הקמח עם אבקת האפייה, אגוז המוסקט, המלח והפלפל ומערבבים. 6 מכניסים לתבנית אפייה (מרובעת או עגולה, בגודל בינוני) משומנת קלות ואופים בתנור כ-30 דקות, עד שהפשטידה משחימה מלמעלה. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! * ליה שומרון פינדר היא בוגרת בית הספר Natural Goutmet Institute בניו יורק, מחברת הספר "פשוט לבשל בריא", מגישת טלוויזיה ("מתכון בטוח"), מרצה ומנחת סדנאות בישול בריא. >> בשבוע שעבר הכנו לפתן משמשים נוסטלגי>> עוגיות מייפל ותבלינים של עוגיו.נט |