1 מכינים את הלחמניות: מניחים קמח, שמרים טריים ,סוכר, מלח, חלב בקערת מיקסר עם וו לישה. לשים כ-10 דקות לקבלת בצק אחיד וחלק. מכסים את הבצק ומניחים בצד לכשעה, עד שהוא מכפיל את נפחו.
2 יוצרים מהבצק כדורים, מכסים אותם במגבת ומתפיחים עוד כ-10 דקות. בינתיים מחממים תנור ל-180 מעלות.
3 טורפים את הביצה בקערה קטנה ומורחים אותה על כדורי הבצק שתפחו מעט. מפזרי שומשום מעל ואופים כ-15 דקות, עד שהלחמניות שחומות.
4 מכינים את ההמבורגר: פורסים חלומי מחבילה אחת לקוביות קטנות. את החבילה השניה מגרדים על פומפייה. מעבירים לקערה ומערבבים עם שאר הגבינות.
5 חותכים דק את הבצל והכרישה (אפשר גם לרסק במעבד מזון) ומוסיפים לתערובת הגבינות.
6 מוסיפים ביצים, הל, פפריקה מעושנת ופרורי לחם, ומערבבים לקבלת תערובת אחידה.
7 קורצים המבורגרים מהתערובת בעזרת רינג.
8 מחממים מעט שמן זית במחבת ומטגנים את קציצות ההמבורגר כ-2 דקות מכל צד.
9 מקלפים את האננס ופורסים לפרוסות דקות. מפזרים סוכר על צד אחד של הפרוסות ושורפים בעזרת ברנר.
10 מרכיבים את המנה: חותכים את הלחמניות לשתיים, מורחים רוטב לבחירה (מה שאוהבים), מניחים את ההמבורגר ופרוסת אננס וסוגרים.
המתכונים מובאים כפי שנשלחו על ידי המתמודדים.