מבשלים עם קטניות ודגנים | מדריכים | mako אוכל טוב

אוכל

מבשלים עם כוסמת: מדריך למתחילים

הרבה זמן לקח לנו להבין את יחידי הסגולה שזוללים כוסמת מבחירה. אם לא המדריך הזה - שגם מלמד איך עובדים איתה, גם מסביר למה זה כדאי וגם מפרגן אחלה מתכון - כנראה זה לא היה קורה לעולם

נטע-חן ליבנה | אוכל טוב | פורסם 22/12/16 07:19 
כוסמת - תבשיל פטריות (צילום: נטע-חן ליבנה ,אוכל טוב)
צילום: נטע-חן ליבנה
מצא כתבה זו ב: כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il