מבשלים עם קטניות ודגנים | מדריכים | mako אוכל טוב

אוכל

מבשלים עם שעועית שחורה: מדריך למתחילים

השבוע נכנסנו לווייב מקסיקני במיוחד, בלי סומבררו וטקילות (טוב, אולי רק קצת), אבל עם שעועית שחורה סופר טעימה ומגה בריאה. אז איך משרים, מנביטים ומבשלים שעועית שחורה? קבלו מדריך מפורט, כולל מתכון מעולה לפריחולס רפריטוס, ממרח פיקנטי שיעשה לכם שמח בלב

אסתי רותם ידידיה | אוכל טוב | פורסם 05/10/16 09:59 
פריחולס רפריטוס  (צילום: אסתי רותם ידידיה ,אוכל טוב)
הכי מקסיקני שיש. פריחולס רפריטוס | צילום: אסתי רותם ידידיה