מבשלים עם קטניות ודגנים | מדריכים | mako אוכל טוב

אוכל

מבשלים עם שעועית: מדריך למתחילים

מה בדיוק ההבדל בין האדומה ללבנה? מתי כדאי להוסיף לבישול סודה לשתייה? למה ממש כדאי להנביט? ואיך שומרים על השעועית שלא תתפרק? כל התשובות כאן, וגם מתכון לסלט משגע בשני צבעים

אסתי רותם ידידיה | אוכל טוב | פורסם 30/08/16 08:03 
סלט שעועית לבנה ואדומה (צילום: אסתי רותם ידידיה ,אוכל טוב)
צילום: אסתי רותם ידידיה
מצא כתבה זו ב: כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il