מבשלים עם קטניות ודגנים | מדריכים | mako אוכל טוב

אוכל

מבשלים עם קינואה: מדריך למתחילים

רגע, אל תלכו. למרות כל מה שאתם חושבים על קינואה. היא לא באמת כזאת - כל מה שהיא צריכה זה טיפול נכון, ואז תגלו כמה היא טעימה, מתפצפצת ומתאימה להמון סוגי סלטים, תבשילים, תוספות ומנות עיקריות, וכן, היא גם בריאה מאוד. אבל אל תזקפו את זה לחובתה

אסתי רותם ידידיה | אוכל טוב | פורסם 15/09/16 07:16 
מדריך קינואה (צילום: אסתי רותם ידידיה ,אוכל טוב)
תנו לה צ'אנס והיא כבר תדאג להחזיר לכם | צילום: אסתי רותם ידידיה
מצא כתבה זו ב: כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il