למה זה מדהים? כי זה הפך לאבסטרקטי

אייל שני מכין פיתה

מתכון חדשתציצו?

Posted by Onthebea.ch on Wednesday, June 24, 2015

לפני חודש וחצי סיפרתי לכם על yes this is funny – ערוץ היוטיוב שצוחק על השפים הבריטים בעזרת עריכה מתוחכמת וצילומי השלמה של כפילי ידיים. את הכפפה המקומית הרימו On the Bea.ch התל אביביים, שפרסמו בפייסבוק שלהם גרסה מתבקשת לסדרת סרטוני היוטיוב של אייל שני ושחר סגל מלפני כמה שנים, בהם שני מתפייט ומכין אוכל למות ממנו, בעוד סגל מלגלג עליו בציניות ואז מתעלף מהאוכל. בגרסה הזאת, שני מכין פיתה (כמובן), עם קיסמי אזניים, ביצה מעוכה, שאריות סמאטרפון ועבאדי. אל תשכחו לסחרר את הכל בסוף.

>> בואו לפייסבוק שלנו

על מה אלמו?

אומג זה חמוד! אלמו התארח אצל ג'ימי פאלון עם ספר הבישול החדש של רחוב סומסום, עשה פאדיחות, נשמע קצת מסטול, התלהב מאוד מג'ייסון שוורצמן, אבל היה חמוד באופן כללי.

זה טוב

אלו לא מיניאטורות או הדמיות, אלא מאשאפ של שתי תמונות – אחת של אוכל והשנייה לא, שמתחברות באופן מושלם ביחד. העבודות האלו שייכות לאמן בשם סטיבן מקמני, ועוד כאלו (ולא רק של אוכל) אפשר למצוא באינסטגרם תחת ההאשטאג #ComboPhotos, או ביוזר שלו.


פנקייק ארט

לא הייתי מלאה אתכם ב*עוד* סרטון של פנקייק בצורת משהו, אבל אלו ללא ספק הפנקייקס ברמה הכי גבוהה שנתקלתי בהם עד עכשיו. עוד כאלו תוכלו למצוא בעמוד של Tiger Tomato.

עוד באוכל טוב:

מבזק אוכל מוגזם

אם תהיתם איך נראה (ואיך עושים) ביג מק בטיגון עמוק | כך תכינו טאקוס מספגטי וכדורי בשר | לפיצה הממולאת הזאת קוראים "משאלת מוות" ויש בה הרבה סוגי בשר ומוצרלה | הנה סושי ארוחת בוקר (שהוא בכלל לא סושי) עם ביצים, תפוחי אדמה, גבינה, חריף שעטופים בבייקון | ואלו הן הפיצות הכי לא בריאות (ומשמינות) בארצות הברית, על פי הבריטים.

ועוד יותר קטנים

אקונה מקקה: נקלעתם במקרה לאנימל קינגדום של דיסני? אל תשכחו לדגום את חטיפי השוקולד בצורת הקקי של החיות. 3.99 דולר החתיכה. 

זוכרים את העכברוש המטוגן של KFC משבוע שעבר? הנה עוד עשרה דברים מגעילים שאנשים מצאו באוכל. אגב, CSI צ'יקן גילו שזה בכלל לא היה עכברוש, אלא עוף בסופו של דבר. איך? הם עשו Zoom and enhance.

אנתוני בורדיין חזר לביירות, 9 שנים אחרי שביקר שם במסגרת תכנית התיירות שלו ועל היום שני מלחמת לבנון השנייה התחילה. היו לו כמה דברים להגיד על הביקור הזה אבל בגדול – מקום מקסים, סעו לבקר. זה הסניק פיק מהפרק.

ג'ון סטיוארט פותח אחד חדש לפיצה האט, אחרי שהשיקו בארצות הברית פיצה עם שולי נקניקיות. 

*gasp* מתברר שיש הבדל בין נוטלה איטלקית (ומקורית, כן?) לבין נוטלה אמריקאית. מעניין אם הגרסה שלנו זהה לאחת מהן.

ג'יימי אוליבר עושה עוד צעד חשוב בדרך ללמד את האנגלים לאכול יותר בריא וטוב, וגובה תוספת תשלום על משקאות ממותקים במסעדה שלו. 

כמה תמונות מספר בישול קניבלי, שהוא בעצם עבודת גמר של סטודנט לאומנות. קצת מגעיל, קצת לא נעים, אבל אם צלחתם קליפים של כריס קנינגהאם, תצלחו גם את זה. אגב, הנתונים שמובאים בספר הזה לגבי צריכת אוכל בעולם, קצת הופכים את הקניבליזם להגיוני מבחינה אבולוציונית/כלכלית, אבל איו. 

אי פעם תהיתם מה עלה בגורל כל המסעדות האלו שגורדון רמזי הציל ב"בעזרת השף"? הנה סיכום מלא של מי הצליחה לשרוד ומי נסגרה

לא הכי קשור לאוכל, אבל קצת: איימי שומר צוחקת על כל הבריסטות הפלרטטנים שמגישים לנו קפה. תשמרו את הלבבות המוקצפים שלכם לעצמכם, נודניקים. 

נושא שמוכר לי מהבית: הכלב הזה נדחף לכל צילומי האוכל האלו, וזה סופר חמוד.

לכבוד חגיגות 35 שנה לסרט "הניצוץ", הנה טריביוט קטן בצורת אוכל שמתכתב עם הסרט. 

להקת קווין, או מה שנותר ממנה, הולכת להשיק בקרוב בירה חדשה. השם? ניחשתם נכון – רפסודיה בוהמית. אני דווקא הייתי שותה בכיף בירה שקוראים לה קילר קווין. 

ולסיום, יום האב שמח, אמריקאים.

Happy Father's Day!

Posted by BuzzFeed Food on Sunday, June 21, 2015

>> בפעם הקודמת למדנו על סושיריטו, ההמצאה הגדולה בתבל