פשטידת זוקיני, עגבניות ואורגנומקפיצים את הירקות, מוסיפים את הגבינות ואופים - דרך נעימה ביותר לחגוג סופ"ש של שבועות
צילום: דן לב, על השולחן
|
הקישואים והעגבניות עתירי נוזלים. לכן מקפיצים או מאדים מעט לפני שמוסיפים אותם. מומלץ להשתמש בעגבניות שרי תמר או אדמונית, שמכילות פחות נוזלים. המצרכים (6 מנות):לתבנית ריבועית 22 על 22 ס"מ:
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-180 מעלות. 2 מחממים מחבת עם 3 כפות שמן זית. מוסיפים קישואים, מתבלים במלח ואורגנו ומטגנים 5-3 דקות להזהבה. מניחים בתבנית בשכבה אחידה. 3 מוסיפים למחבת את יתרת השמן ומטגנים עגבניות עם שום במשך 2 דקות לאידוי נוזלים. מפזרים על הקישואים שבתבנית. 4 מערבבים ביצים, גבינה ושמנת בקערה. מתבלים במלח ויוצקים על הקישואים והעגבניות. 5 אופים כ-35 דקות להזהבה. המתכון מתוך גיליון 255 של מגזין על השולחן. בתיאבון! |