המצרכים (3 מנות):
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-200 מעלות. 2 מערבבים בקערה את האורז ושאר המרכיבים. לפני התנור | צילום: רון יוחננוב, mako אוכל 3 מעבירים את תערובת האורז לתבנית אפייה, מוסיפיםם את המים הרותחים ומכסים בנייר אפייה. 4 צולים שעה בתנור. מגישים חם. אורז כתום | צילום: רון יוחננוב, mako אוכלרון יוחננוב הוא מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה ובעל הבלוג "מבשלים ואופים עם רון יוחננוב". לעמוד האינסטגרם של רון יוחננוב, אם אתם עוד לא שם. |