לביבות אורז מלא (צילום: אסתי רותם, mako אוכל)
לביבות. אתמול הן היו תוספת של אורז מלא | צילום: אסתי רותם, mako אוכל

יש אנשים שפשוט יש להם את זה. לא משנה מה יש (או אין) להם בבית - תמיד הם יצליחו לתקתק ארוחה טעימה וטובה, בלי לצאת לקניות ולפעמים אפילו בלי לקפוץ לשכנה לביצים. אסתי ידידיה שלנו, למשל, לימדה אותנו להכין משאריות האורז המלא קציצות מעולות, ואנחנו לא שוכחים לה את זה. אביבה הראתה לנו איך הופכים לחם ישן לפודינג לחם לתפארת, ויש עוד המון דוגמאות.

פודינג לחם עם שוקולד ציפס (צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל)
פודינג. אתמול הוא היה סתם לחם | צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל

כך נכנס התפקיד שלכם: אם גם אתם אלופים בניצול שאריות, ויודעים להפוך את הצהריים של אתמול לארוחת ערב מעולה להיום - אנחנו רוצים שתספרו לנו על זה, וכמובן תיתנו את המתכון. למה לכם? ראשית, כי זו מצווה לעזור לכולנו לחסוך, ושנית, כי מחכים לכם פרסים ממש שווים:

- ארוחת בוקר זוגית במסעדת רוקח שוק או רוקח ים של השף אייל לביא
- ארוחת בוקר זוגית בביסטרו נועה של השף ניר צוק
- שתי ארוחות זוגיות במתחם השף ניר צוק – בקורדליה או בביסטרו נועה

ספרו לנו איך אתם מנצלים שאריות של אוכל, ותוכלו לזכות בארוחה זוגית במסעדה שווה

* בכפוף לתקנון

>> הנה המתכונים החסכוניים שלנו