המתכון הבא קל להכנה, מקסים להגשה ופתוח לשינויים. אבל מה - לאוהבי הקוקוס בלבד. את השוקולד הלבן אפשר להחליף בשוקולד חלב או מריר. אפשר להוסיף להגשה סוכריות צבעוניות שישמחו את הילדים, ולמי שמתעקש - אפשר גם לוותר על המקל. הממתק הזה נשמר בקלות אפילו שלושה שבועות בתוך קופסה סגורה היטב. 

ממתק באונטי (צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל)
ממתק באונטי. לאכול את החמודים האלו | צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל

רוצים לזכות בתנור אפייה חדש? לחצו כאן

המרכיבים (ל-20 יחידות, מידות כוס של 200 מ"ל):
300 גרם שבבי קוקוס (3 כוסות גדושות או דחוסות)
225 מ"ל חלב מרוכז (1/4 1 כוסות)
200 גרם שוקולד לבן
20 מקלות של סוכריות על מקל (להשיג בחנויות למוצרי אפייה או לכלים חד פעמיים. אפשר להשתמש גם בשיפוד עץ קטן)

אופן ההכנה:

1. מערבבים את שבבי הקוקוס עם החלב המשומר, עד לקבלת עיסה אחידה. מגלגלים מהעיסה 20 כדורים קצת יותר קטנים מגודל של כדור פינג פונג, ומניחים אותם על רשת היושבת מעל תבנית מרופדת בנייר אפייה. נועצים בכל כדור מקל.

2. ממיסים את השוקולד הלבן בקערה מעל סיר עם מים חמים (בן מארי). 

3. מברישים בעזרת מברשת את השוקולד המומס על הכדורים ומניחים על צלחת עם נייר אפייה. מצננים במקרר עד שהשוקולד מתקשה לגמרי.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

>> בשבוע שעבר הכנו לחמניות גבינה נהדרות
>> בוקר מתוק עם עוגת גבינה אישיות